Ελληνικά

Καλάθι Αγορών

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Κατηγορίες

ZENITH MTL D22 3ML ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΙΝΝΟΚΙΝ

33,00 €

Availability: Αμεσα διαθέσιμο

Quick overview

Η Innokin με αυτόν τον ατμοποιητή στοχεύει στην ευκολία, στην λειτουργικότητα και στην σωστή τσιγαρίσια τζούρα με καθαρή γεύση. Ο Zenith MTL καλύπτει απόλυτα όλα τα παραπάνω στοιχεία. Ο ατμοποιητής διαθέτει δεξαμενή 3ml και συστήματα προστασία όπως το Childproof.

* Υποχρεωτικά Πεδία

33,00 €
Ποσ.:

Η Innokin με αυτόν τον ατμοποιητή στοχεύει στην ευκολία, στην λειτουργικότητα και στην σωστή τσιγαρίσια τζούρα με καθαρή γεύση. Ο Zenith MTL καλύπτει απόλυτα όλα τα παραπάνω στοιχεία. Ο ατμοποιητής διαθέτει δεξαμενή 3ml και συστήματα προστασία όπως το Childproof.

Zenith MTL D22 Ατμοποιητής ΙΝΝΟΚΙΝ

Ο ατμοποιητής διαθέτει εύκολο σύστημα αναπλήρωσης υγρού, απλά περιστρέφουμε το πάνω μέρος του ατμοποιητή μέχρι να εμφανιστεί η εσοχή αναπλήρωσης υγρού.

Zenith MTL D22 Ατμοποιητής ΙΝΝΟΚΙΝ

Ο Zenith MTL έχει 3 διαφορετικές αντιστάσεις για να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των χρηστών. Ο ατμοποιητής είναι συμβατός με την αντίσταση kanthal 1.6 ohm για άτμισμα σε χαμηλότερα Watt και με τις αντιστάσεις 0.8 ohm ή 0.5 ohm για πιο ζεστό ατμό σε υψηλότερα WattΜε την αντίσταση kanthal 1.6 ohm ο ατμοποιητής αποδίδει άψογα σε υγρά αναπλήρωσης υψηλής συγκέντρωσης νικοτίνης και με άλατα νικοτίνης - Nicotine Salt.

Σύστημα ροής αέρα (Airflow)

Το σύστημα αέρα που διαθέτει ο ατμοποιητής μπορεί να καλύψει όλες ανάγκες που έχει ένας λάτρεις της τσιγαρίσια τζούρας. Έχει 5 στάδια ρύθμισης του αέρα από πολύ σφιχτό έως πολύ αεράτο.

Zenith MTL Innokin

Χαρακτηριστικά

Υλικά κατασκευής: Stainless Steel

Διάμετρος: 22mm

Χωρητικότητα Δεξαμενής: 3ml

Πόλος: 510

Drip Tip: 510 

Χρώματα: Stainless Steel

Περιεχόμενα συσκευασίας

Innokin Zenith D22 Ατμοποιητής

Αντίσταση 0,8ohm Kanthal

Drip Tip

O-rings για το επιστόμιο

x Οδηγός χρήσης

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Color Όχι
ml Όχι
Τύπος Τανκ