Ελληνικά

Καλάθι Αγορών

0 item 0,00 €

My Cart -

0 item
My Cart: (0)
Κατηγορίες

ZENITH MTL ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ ΙΝΝΟΚΙΝ

32,00 €

Availability: Αμεσα διαθέσιμο

Quick overview

Η Innokin με αυτόν τον ατμοποιητή στοχεύει στην ευκολία, στην λειτουργικότητα και στην σωστή τσιγαρίσια τζούρα με καθαρή γεύση. Ο Zenith MTL καλύπτει απόλυτα όλα τα παραπάνω στοιχεία. Ο ατμοποιητής είναι συμμορφωμένος με τους με τους κανονισμούς TPD, διαθέτοντας δεξαμενή 2ml και συστήματα προστασία όπως το Childproof.

* Υποχρεωτικά Πεδία

32,00 €
Ποσ.:
 
Άλλες πληροφορίες

Η Innokin με αυτόν τον ατμοποιητή στοχεύει στην ευκολία, στην λειτουργικότητα και στην σωστή τσιγαρίσια τζούρα με καθαρή γεύση. Ο Zenith MTL καλύπτει απόλυτα όλα τα παραπάνω στοιχεία. Ο ατμοποιητής είναι συμμορφωμένος με τους με τους κανονισμούς TPD, διαθέτοντας δεξαμενή 2ml και συστήματα προστασία όπως το Childproof.

Zenith atomizer Innokin

Ο ατμοποιητής διαθέτει εύκολο σύστημα αναπλήρωσης υγρού, απλά περιστρέφουμε το πάνω μέρος του ατμοποιητή μέχρι να εμφανιστεί η εσοχή αναπλήρωσης υγρού. 

Ο Zenith MTL έχει 3 διαφορετικές αντιστάσεις για να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των χρηστών. Ο ατμοποιητής είναι συμβατός με την αντίσταση kanthal 1.6 ohm για άτμισμα σε χαμηλότερα Watt και με τις αντιστάσεις 0.8 ohm ή 0.5 ohm για πιο ζεστό ατμό σε υψηλότερα WattΜε την αντίσταση kanthal 1.6 ohm ο ατμοποιητής αποδίδει άψογα σε υγρά αναπλήρωσης υψηλής συγκέντρωσης νικοτίνης και με άλατα νικοτίνης - Nicotine Salt.

Σύστημα ροής αέρα (Airflow)

Το σύστημα αέρα που διαθέτει ο ατμοποιητής μπορεί να καλύψει όλες ανάγκες που έχει ένας λάτρεις της τσιγαρίσια τζούρας. Έχει 5 στάδια ρύθμισης του αέρα από πολύ σφιχτό έως πολύ αεράτο.

Zenith MTL Innokin

Χαρακτηριστικά

Υλικά κατασκευής: Stainless Steel

Χωρητικότητα Δεξαμενής: 2ml

Διαστάσεις (ύψος - διάμετρος): 48.9 x24.7mm

Πόλος: 510

Drip Tip: 510 

Χρώματα: Stainless Steel

Περιεχόμενα συσκευασίας

InnokinZenithΑτμοποιητής

Αντίσταση 0,8ohmKanthal

DripTip

O-ringsγια το επιστόμιο

x Οδηγός χρήσης

Γράψτε μια κριτική

Zenith MTL Ατμοποιητής ΙΝΝΟΚΙΝ

Η Innokin με αυτόν τον ατμοποιητή στοχεύει στην ευκολία, στην λειτουργικότητα και στην σωστή τσιγαρίσια τζούρα με καθαρή γεύση. Ο Zenith MTL καλύπτει απόλυτα όλα τα παραπάνω στοιχεία. Ο ατμοποιητής είναι συμμορφωμένος με τους με τους κανονισμούς TPD, διαθέτοντας δεξαμενή 2ml και συστήματα προστασία όπως το Childproof.

Γράψτε μια κριτική

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.

Color Όχι
ml Όχι
Τύπος Τανκ